Поредния опит за измама , ще бъде ли позволен???
#21 Removed user 17.06.2015 23:06
Faria farms
24 Posts

Инфо ФК Шумен: винаги пиша на кирилица от както започна да играя
Инфо за извънземния....самото ти име говори, че си още много, много е далеч от това което имам аз....не си и сънувал тези неща

#22 Removed user 17.06.2015 23:20
Killer watermelons
1260 Posts

Постни сънища имам аз !! А вие сте толкова напред , че нямате стигане ... Евала в реалния живот сте големи , бат Бойко и Президента пасти да ядът пред теб !!!(bow) (bow) (bow)
Защо избягахме от темата , реални ли са трансферите и какво трябва да е наказанието :x :x :x Мисля , че темата се изчерпи и няма смисъл да спамим повече , нека админа ако реши да влезе да си провери и да каже какво е решението му !(handshake) (handshake) (*) (*) (*)

#23 Removed user 18.06.2015 00:01
Blue stars
37 Posts

На търг май който даде най висока оферта и печели или греша ?? Много смях ще има когато трансферите се проверят и окажат редовни...браузари на тел си имам даже 3 хах.. комп специалисти сте големи 😉

#24 Removed user 18.06.2015 03:21
Red chili peppers
126 Posts

Просто форума беше запустял последно време и се намесихте с някаква бозава тема вместо да накарате админчето да си раздвижи пръстите и да пооправи малко играта 8)

#25 Liverpool92 18.06.2015 16:09
Liverpool92
1556 Posts
Since 09.07.2009

И каква е логиката да даваш 10 пъти по-висока сума от максималната ? Ей такива потребитители и админа отказаха много играчи, а и продължават да го правят. Направо искам да ви задам върпоса, който Домусчиев зададе на един журналист... сещате се ;)

#26 Removed user 18.06.2015 16:31
Us
463 Posts

<blockquote><h3>Liverpool92 написа:</h3>И каква е логиката да даваш 10 пъти по-висока сума от максималната ? Ей такива
потребитители и админа отказаха много играчи, а и продължават да го правят.
Направо искам да ви задам върпоса, който Домусчиев зададе на един журналист...
сещате се</blockquote>
(y)(nod)

#27 red scorpion 18.06.2015 23:46
red scorpion
399 Posts
Since 22.05.2007

Ами то има едно решение, но админчето нещо се скатава. Колко пъти му е предлагано да назначи един, който да следи за нередовни трансфери и да има право да затваря такива отбори или да анулира трансферите на същите. Но, не да връща кредити и играчи ,а да трие тези играчи Ама как да го направи, като тази игра умира бавно. Та затова се правят реверанси към платежоспособните. Няма лошо за това, понеже нищо безплатно няма вече. Но поне да не е очевадно.(beer)

#28 Removed user 19.06.2015 14:17
Orange vipers
15 Posts

Схемата е очевадна. Бан и на двата отбора или отнемане на кредита от измамните трансфери, солидна глоба и изтриване на играчите от споменатите трансфери.

#29 Removed user 19.06.2015 15:09
Ul tra violets
828 Posts

Прегладах отборите на Бабушките орли и ПО Договаряне и редовно си прехвърлят играчи. Като очевидно е източването на единия отбор. Върха на наглостта беше, че въпреки темата и простестите на останалите играчи беше продаден 32г. играч който не струва повече от 200хил. креди за 2млн. В последствие с част от парите беше закупен 27г. млад добър играч почти със същата линия, като пенсионера. Дори снощи при надаването им написах, че са си наприли измамата. Винаги съм бил да се дава втори шанс на провинилите отбори, но тези двамата си заслужават БАН. Админа да вземе да се задейства най-после, то се е видяло, че няма да има развитие на играта, но поне да разкарат очевадните тарикати! (puke) (puke) (puke)

#30 FC United 19.06.2015 17:05
FC United
854 Posts
Since 04.06.2007

Аз познавах предишния собственик на По Договаряне,определено сега не е той,но и още миналите сезони наблюдавах прехвърляне на играчи.